AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Kamil Miras Anadolu Lisesi

Eyl

04/09/2023 pazartesi günü saat 10:00’da Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN’in 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı açılış konuşmasını dinledik. İdareci ve öğretmenlerimizin ilgiyle dinlediği konuşma sonrası öğretmenler kurulu toplantımız yaptık.

Ağu

Kamil Miras Anadolu Lisesi Ailesi olarak aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor birlik ve barış içinde nice 30 Ağustosları kutlayabilmeyi diliyoruz.

Ağu

Sayın Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran YİĞİTBAŞI okulumuzu ziyaret etti. Ziyarete Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Miraç SÜNNETCİ,  Millî Eğitim Müdür Yardımcımız Musa DİNÇGEZ ve Şube Müdürümüz  Hayati DUMAN'da iştirak ettiler. Ziyareti sırasında Sayın Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran YİĞİTBAŞI okul Müdürümüz Mehmet ÖLMEZ ve şube müdürümüzden yeni yapılan okul binası ile ilgili bilgiler aldı.

Tem

2023 LGS sonuçlarına göre okulumuzu kazanan öğrencilerden pansiyon müracaatı için istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir. Bu belgelerle 22-25 Ağustos tarihleri arasında okulumuza başvuru yapılması gerekmektedir.

Tem

Kamil Miras Anadolu Lisesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı öğrencilerimizin Türkiye genelinde YKS sınavında elde ettiği dereceler aşağıdadır. Öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyoruz. Bu konuda emeği geçen okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve tüm okul personelimize teşekkür ediyoruz.

Tem

Okul Müdürümüz Mehmet ÖLMEZ, Müdür Yardımcılarımız İsmail Gürkan GÜRER ve Halil CANAVAR ile birlikte eski ve yeni yapılan okulumuzun bölümlerini gezdi. Müdür yardımcılarımızdan ve müteahhitten okulumuzun bölümleri ile ilgili bilgiler aldı.

Tem

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılında okulumuza kayıt yaptıracak olan 9. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimizin dikkatine. Kayıt için 14 Ağustos 2023 tarihinden itibaren aşağıda belirtilen belgelerle okulumuza gelmeniz yeterlidir.

Kamil Miras Anadolu Lisesi Müdürlüğü

Tem

Okul Müdürümüz Yaşar KALE’ nin emekli olmasından sonra 21/07/2023 Cuma günü yeni okul Müdürümüz Mehmet ÖLMEZ okulumuzdaki görevine başlamıştır. Kamil Miras Anadolu Lisesi personeli adına kendisine hoş geldiniz derken yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Haz

Okulumuzdan 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda emekli olacak Okul Müdürümüz Yaşar KALE, Fizik Öğretmenimiz Safiye Çelik, Fizik Öğretmenimiz Yelda YALDIZKAYA, Kimya Öğretmenimiz Esat Mehmet GÖÇERİ ve Teknisyen Emrullah ÇELİK ile okulumuz müdür yardımcıları, öğretmenlerimiz ve Şube Müdürümüz Sayın Hayati DUMAN düzenlenen yemekte bir araya geldik.  Samimi bir ortamda geçen yemekte emekli olan personelimize hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek için düzenlenen plaketleri takdim edildi.