AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Kamil Miras Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz Fizik Öğretmeni Şenay DURMAZ, TÜBİ-TEK topluluğu öğrencileriyle birlikte hazırladıkları projeleri sergiledi. Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin büyük ilgi gösterdiği sergiyi Milli Eğitim Şube Müdürümüz Fatih AKÇİL, Fen Lisesi Müdürü Turgay BİNGÜL, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi Müdürü Erkan GÖKTAŞ, Kocatepe Anadolu Lisesi Müdürü Necdet SARAÇOĞLU ve Okul Müdürümüz Mehmet ÖLMEZ sergiyi dolaşarak, öğrencilerimiz ve Fizik Öğretmenimiz Şenay DURMAZ’dan projelerle ilgili bilgi aldılar.

Mrt

Okulumuz  Tarih öğretmeni Çiğdem Turunç ve 10. Sınıflardan oluşan Tarih Bizden Sorulur Topluluğu tarafından hazırlanan Çanakkale Savaşları ve Osmanlı Tarihi temalı proje sergisi okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından beğeniyle ve ilgiyle incelendi.

Mrt

13/03/2024 Çarşamba günü ilk ders saatinde Millî Muharip Uçağımız "KAAN" ile ilgili video sınıflarımızda öğrencilerimize izletildi.

Mrt

12/03/2024 Salı günü 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü kapsamında okulumuz Edebiyat Öğretmeni Mehmet SAVRAN ve Öğrencilerimizin hazırladığı program Okulumuz Şehit Kerim Üye konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Mrt

07/03/2024 Perşembe günü okulumuz Sağlıklı Yaşam Topluluğu öğretmeni Necmi AYDEMİR ve topluluk öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, Diyetisyen Cansu BELEN tarafından öğrencilerimize Okulumuz Şehit Kerim Üye konferans salonunda “Kilo Kontrolü & Sağlıklı Beslenme Hayatımızı Nasıl etkiler ?” konulu seminer verildi.

Mrt

06/03/2024 Çarşamba günü Afyonkarahisar Belediyesi tarafından öğrencilerimize, Okulumuz Şehit Kerim Üye konferans salonunda “Atık Ve Geri Dönüşüm” konulu seminer verildi.

Mrt

İlimizde düzenlenen yarışmalarda satranç genel takımımız İl birincisi, satranç kız takımımız İl ikincisi oldu. Madalyaları 01/03/2024 Cuma günü bayrak töreni öncesi Okul Müdürümüz Mehmet ÖLMEZ, Başmüdür Yardımcımız İsmail Gürkan GÜRER, Müdür Yardımcımız Halil CANAVAR ve Beden Eğitimi ÖĞRETMENİMİZ Aysel ARITIĞ tarafından kendilerine takdim edildi. Daha sonra hep birlikte kupa kaldırdılar.

Mrt

Okul Futsal takımımız ilimizde düzenlenen turnuvada il ikincisi oldu. Madalyaları 01/03/2024 Cuma günü bayrak töreni öncesi Okul Müdürümüz Mehmet ÖLMEZ tarafından kendilerine takdim edildi. Daha sonra hep birlikte kupa kaldırdılar.

Şbt

Okulumuz Şehit Kerim Üye Konferans Salonunda 16/02/2024 Cuma günü MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü “Liselerde Bilim Uygulamaları Programı” kapsamında, Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Ümit GÜLBAHAR ve öğrencilerimiz Aziz Mert AYDOĞDU, Furkan GÜVEN, Kamile Eylül AYDEMİR, Ömer Furkan ÖZTOPRAK, Sadife FİDAN, Zehra KURT tarafından hazırlanan “Yapay Zekâ Ve Kodlama” konferansı düzenlenmiştir.  Konferansa konuşmacı olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi Dr. Öğretim üyesi Ahmet Haşim YURTTAKAL katılmıştır.

Şbt

Öğretmen - veli görüşme saatleri güncellenmiştir. Menüden Eğitim-Öğretim başlığı altından ulaşılabilir.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantımızı Okul Müdürümüz Mehmet ÖLMEZ başkanlığında okulumuz öğretmenler odasında yaptık. Toplantıda 1. Dönemin değerlendirilmesi yapıldıktan sonra 2. dönem yapılacak iş ve işlemler görüşüldü.

Ock

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 19/01/2024 Cuma günü düzenlenen kapanış töreniyle sona erdi. Törende okulumuz Müdürümüz Mehmet ÖLMEZ dönemin değerlendirmesini yaptıkları konuşmalarında, ara tatili dinlenmenin yanında ikinci döneme hazırlık olarak değerlendirmek gerektiğini vurguladılar. 12. Sınıf öğrencilerimizin de yaklaşan sınava hazırlığı bırakmamaları gerektiğini hatırlattı. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ettikten sonra iyi tatiller dilediğini belirtti.

Ock

Birinci dönem not ortalamalarına göre sınıf düzeylerinde ilk üçe giren öğrencilerimiz 19/01/2024 Cuma günü kapanış töreni öncesi okul yönetimimiz tarafından ödüllendirildi.

Ock

Okulumuz badminton erkek takımı il birincisi, kız takımı il ikincisi oldular. Madalyaları 19/01/2024 Cuma günü kapanış töreni öncesi okul müdürümüz Mehmet ÖLMEZ tarafından kendilerine taktim edildi. Daha sonra hep birlikte kupa kaldırdılar.

Ock

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerimize yönelik üniversiteye hazırlık kampı kapsamında moral kahvaltısı düzenledik. Kahvaltıya Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Musa DİNÇGEZ, Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Hayati DUMAN, Mustafa GÜNAY, Okul Müdürümüz Mehmet ÖLMEZ, Fen Lisesi Müdürü Turgay BİNGÜL, okulumuz 12. Sınıf öğrencileri ile müdür yardımcılarımız ve öğretmenlerimiz katıldılar. Samimi bir havada gerçekleşen kahvaltıda söz alan Şube Müdürümüz Musa DİNÇGEZ böyle güzel bir etkinlik düzenledikleri için okul müdürümüz ve personelimize teşekkür etti. Öğrencilerimize girecek oldukları sınavda başarılar diledi.